Cristiano Ronaldo a primit un cadou spectaculos din partea Georginei! Foto

Cristiano Ronaldo a împlinit 37 de ani, iar iubita sa, Georgina Rodriguez, i-a oferit un cadou spectaculos partenerului de viață. Georgina i-a cumpărat starului portughez o mașină de lux, cu opt locuri, în care să încapă toată familia, mai ales că bruneta este însărcinată cu gemeni.

Georgina Rodriguez i-a cumpărat lui Cristiano Ronaldo o mașină nouă, un Cadillac Escalade, estimat la aproximativ 180.000 de euro. ”La mulți ani pentru cei 37 de ani, iubirea vieții mele. Te iubim până la infinit. Cel mai bun tată și cel mai bun partener pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ești un luptător. Meriți tot binele de care ai parte. Ești perfect, inspirația noastră”, este mesajul care însoțește un videoclip postat de Georgina pe Instagram.

Georgina Rodriguez i-a mai dat lui Cristiano Ronaldo și un tort uriaș, inscripționat cu prescurtarea CR7. “Viața este un roller coaster. Muncești din greu, trăiești la o viteză mare, marchezi, toată lumea are așteptări de la tine… dar în final totul se rezumă la familie, onestitate și prietenie. Aceste elemente contează cel mai mult. Mulțumesc pentru mesajele primite! Am ajuns la 37 și voi continua să număr”, a scris, la rândul său, Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Sursa foto: instagram