Cristiano Ronaldo a răspuns la întrebarea: „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?”

Piers Morgan, cunoscutul ziarist britanic, a dezvăluit într-un editorial din Daily Mail discuția pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo. Dialogul dintre cei doi a avut loc la o terasă a unui restaurant din Torino.

Piers l-a întrebat pe CR7: „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?”, iar Cristiano Ronaldo i-a răspuns fără să stea pe gânduri: „Messi”. „Adevărat?”, a replicat Morgan. „Absolut! Dar, Piers, ai greșit întrebarea. Ar fi trebuit să mă întrebi care este cel mai mare fotbalist…”. Piers a mai scris: „Asta pentru că este convins că el e cel mai bun care a jucat vreodată. Și sunt de acord”.

Cristiano Ronaldo i-a mai explicat lui Piers Morgan și care este secretul performațelor pe care le-a obținut de-a lungul carierei sale: „Dacă nu crezi că ești numărul 1 în ceea ce faci, atunci nu gândești corect. Puterea mea principală este mintea mea. Cred că este punctul meu cel mai puternic. A fi numărul 1 necesită multă muncă și sacrificiu. Talentul nu este suficient. Dacă nu vă dedicați 100%, nu veți atinge nivelul dorit. Dacă ești leneș, pierzi timpul și nu te apuci de treabă, atunci asta va face o mare diferență, oricât de talentat ai fi”.

Sursa foto: sport