Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj enigmatic referitor la viitorul său în fotbal

Cristiano Ronaldo a postat pe contul său de Instagram un mesaj care alimentează și mai mult zvonurile legate de o iminentă despărțire de Juventus Torino, formație cu care starul portughez mai are contract până în vara anului 2022.  

Cristiano Ronaldo, proaspăt câștigător al titlului de golgheter în Serie A, scrie că și-a atins obiectivele setate din momentul transferului la Juventus.El ar putea pleca la alte cluburi de top, inclusiv Real Madrid, Paris Saint-Germain sau Manchester United.

„Viața și cariera oricărui jucător de top sunt formate din urcușuri și coborâșuri. An de an, ne confruntăm cu echipe fantastice, cu jucători extraordinari și obiective ambițioase, așa că trebuie întotdeauna să dăm tot ce putem pentru a ne menține la nivel înalt”

Anul acesta nu am putut câștiga Serie A, felicitări lui Inter pentru titlul bine meritat. Cu toate acestea, trebuie să prețuiesc tot ceea ce am realizat în acest sezon la Juventus, atât în ​​termeni colectivi, cât și individuali.

Supercupa Italiei, Cupa Italiei și trofeul de golgheter Serie A mă umplu de fericire, în principal datorită dificultăților de care am avut parte, într-un campionat în care nimic nu este ușor de câștigat.

Cu aceste realizări, am atins un obiectiv pe care mi l-am propus încă din prima zi în care am ajuns în Italia: să câștig Campionatul, Cupa și Supercupa și, de asemenea, să fiu cel mai bun jucător și cel mai bun marcator din aceast mare campionat cu jucători extraordinari, cluburi gigantice și o cultură fotbalistică proprie.

Am spus deja că nu urmăresc recordurile, ci ele mă urmăresc pe mine. Pentru cei care nu înțeleg ce vreau să spun prin asta, este foarte simplu: fotbalul este un joc colectiv, dar prin performanța individuală ajutăm echipele noastre să își atingă obiectivele. Cautăm mereu să dăm din ce în ce mai mult pe teren, ne antrenăm din ce în ce mai mult în afara terenului. Faptul că apar în cele din urmă titlurile colective devine ceva inevitabil, unele fiind consecința firească a muncii individuale.

Deci, sunt foarte mândru că am reușit să ajung campion în Anglia, Spania și Italia; câștigător al Cupei în Anglia, Spania și Italia; câștigător al Supercupei în Anglia, Spania și Italia; Cel mai bun jucător din Anglia, Spania și Italia; Cel mai bun marcator din Anglia, Spania și Italia; Peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania și Italia.

Nimic nu se compară cu sentimentul de a ști că mi-am lăsat amprenta în țările în care am jucat și că le-am dat bucurie fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat. Pentru asta muncesc și pentru asta voi continua să dau totul până în ultima zi.

Mulțumim tuturor celor care au luat parte la această călătorie! Rămânem împreună!”, se arată în mesajul lui CR7.

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care obține titlul de golgheter în Italia, Anglia și Spania și a câștigat toate trofee posibile atât în campionatul italian, cât și în cel englez și spaniol. Cristiano Ronaldo a înscris în total 101 goluri în toate competiţiile, de la venirea sa la Juventus Torino în 2018.

Sursa foto: sport