Cristiano Ronaldo: Mă retrag la 41 de ani! Meniul starului dezvăluit de bucătarul naționalei lusitane

Cristiano Ronaldo a anunțat că se simte foarte bine și că vârsta sa biologică este de 23 de ani. “Mă voi retrage la 41 de ani”, a punctat atacantul celor de la Real Madrid (Ronaldo a împlinit 33 de ani pe 5 februarie).

În săptămâna în care se pregătește pentru finala Champions League, Cristiano le-a mărturisit jurnaliștilor de la AS cum se simte și când are de gând să se retragă.  “Am mai spus, mă voi retrage la 41 de ani. Vârsta mea biologică de acum este de 23 de ani” – Cristiano Ronaldo. Că va fi sau nu așa vom vedea, cert este faptul că atacantul dă semne că se simte perfect din punct de vedere fizic, deși a ajuns și la el la 33 de ani.

Ca orice sportiv de performanță, Ronaldo are mare grijă la ceea ce mănâncă. Luis Lavrador (bucătarul naționalei Portugaliei) a discutat cu jurnaliștii de la Business Insider, acesta mărturisindu-le ce consumă cu exactitate la o masă atacantul celor de la Real Madrid.

Citește și: SHAQUILLE O’NEAL ȘI-A SCOS VILA PERSONALIZATĂ LA VÂNZARE! SUMA URIAȘĂ CERUTĂ DE FOSTUL STAR NBA

Întotdeauna unul din obiectivele lui Cristiano a fost să mănânce sănătos. Astfel, de la masă nu lipsesc niciodată fructele proaspete, cerealele integrale, proteine slabe și multe salate. În plus, portughezul are mereu grijă să consume un pahar de vin roșu.

La nivel de băuturi, Cristiano Ronaldo este hidratat cu băuturi izotonice speciale, care sunt preparate cu mai puțin zahăr decât mărcile comerciale. Acestea conțin un amestec de carbohidrați (pentru a spori rezistența la efort), electroliți (principalii sunt sodiu, potasiu, calciu și magneziu) și vitamina B12 (pentru a combate oboseala).

Pe lângă toate acestea, Cristiano Ronaldo este un mare consumator de carne. El adoră să aibă la masă o varietate de carne de pește. În plus, atacantul consumă în mod regulat carne făcută la grătar, însoțită de o salată bună.

Sursa foto: marca