Cristiano Ronaldo nu vrea sa participe la Gala de decernare a Balonului de Aur

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, a decis sa nu participe la ceremonia de decernare a Balonului de Aur.

Portughezul Cristiano Ronaldo, jucatorul lui Real Madrid, nu va participa la Gala de decernare a Balonului de Aur care va avea loc pe 31 ianuarie la Zurich, scrie ziare.com. El s-a simtit deranjat de observatiile presedintelui FIFA, Joseph Blatter, potrivit presei spaniole.

Bazat pe surse din apropierea jucatorului, cotidianul AS informeaza ca atacantului gruparii Real Madrid nu i-a convenit interventia lui “Sepp” Blatter, din timpul unei conferinte desfasurate la Universitatea din Oxford, de acum trei saptamani.In legatura cu Balonul de Aur, Blatter si-a exprimat preferinta pentru Lionel Messi si l-a calificat pe Ronaldo ca fiind “comandant” pe un teren de fotbal, scrie Actu Orange.

Candidat pentru cea mai prestigioasa recompensa individuala acordata unui fotbalist, la acelasi titlu aspirand Messi, Franck Ribery si Zlatan Ibrahimovici, starul portughez nu a apreciat tratamentul care i-a fost rezervat in prezentarea pe site-ul oficial FIFA, considerandu-l discriminatoriu. Cristiano Ronaldo reproseaza ca statisticile personale pun mai mult accentul pe golurile inscrise in sezonul trecut, iar cele din 2012 nu au prea mare importanta.

Sursa foto: prosport.ro