Cristiano Ronaldo s-a întors acasă! Salariul imens pe care îl va încasa CR7

Cristiano Ronaldo s-a întors ”acasă”! Manchester United a anunțat, vineri seară, transferul internaționalului portughez! Cristiano Ronaldo ajuns la vârsta de 36 de ani a revenit pe Old Trafford, la echipa unde a cunoscut recunoașterea internațională.

Cristiano Ronaldo va încasa un salariu imens la Manchester United, internaționalul lusitan urmând a primi suma de 31 de milioane de euro pe an, după ce a acceptat să revină pe „Old Trafford”. Sky Sports a aflat că Ronaldo va încasa nu mai puțin de 660.000 de euro pe săptămână, după ce Manchester United a anunțat oficial revenirea lui CR 7.

Cristiano Ronaldo a bifat 196 de meciuri în tricoul lui Manchester United, pentru care a marcat 118 goluri în 292 de meciuri în precedenta aventură pe Old Trafford, între 2003 și 2009.

Cristiano Ronaldo a venit la Manchester United în 2003, când a fost transferat pentru aproximativ 20 de milioane de euro de la Sporting Lisabona. În cei 6 ani petrecuţi pe Old Trafford, starul portughez a câştigat de 3 ori campionatul, o dată Liga Campionilor, de două ori Cupa Ligii, o dată Cupa Angliei şi Community Shield, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Sursa foto: uefa.com