Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

Reacția starului portughez

Manchester United și Cristiano Ronaldo au reziliat contractul pe cale amiabilă. Anunțul oficial a fost făcut, marți seară, de clubul britanic prin intermediul unui comunicat de presă.

”Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United, după un acord comun, ce va intra în vigoare imediat. Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție avută în două perioade pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri. Îi urează numai bine lui și familiei sale. Lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe asigurarea progresului sub comanda lui Erik Ten Hag. Lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren”, se arată în comunicatul remis presei de Manchester United.

Cristiano Ronaldo a revenit la United în vara lui 2021, când a fost adus de la Juventus.  În acest sezon, Ronaldo a bifat 16 partide, reușind 3 goluri. Acesta a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik Ten Hag, iar olandezul l-a ținut mai mult pe bancă. El a mai jucat pentru „diavoli” în perioada 2003-2009, când a fost transferat de la Sporting Lisabona.

Cristiano Ronaldo a oferit o primă delarație după despărțirea de Manchester United. „După discuțiile cu cei de la Manchester United, am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Iubesc Manchester United și iubesc fanii. Asta nu se va schimba niciodată. Simt că e timpul să caut o nouă provocare. Îi urez cele bune lui Manchester United”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Sursa foto: facebook