CRISTINA NEAGU, DESEMNATA CEA MAI BUNA JUCATOARE DE LA CM de HANDBAL

CRISTINA NEAGU a fost desemnata de organizatorii Campionatului Mondial de handbal feminin, CEA MAI BUNA JUCATOARE a acestui turneu, editia 2015. CRISTINA NEAGU a castigat si titlul de golgheter al turneului din DANEMARCA, cu 63 de goluri marcate.

In echipa ideala a turneului, CRISTINA NEAGU si-a castigat locul de inter stanga. Intre cele mai bune 7 sportive de la CM, se mai afla o romanca, VALENTINA ARDEAN ELISEI, aleasa cea mai buna extrema stanga.

CITESTE SI: CATI BANI VOR PRIMI COMPONENTELE ECHIPEI ROMANIEI, MEDALIATA CU BRONZ LA CM DE HANDBAL FEMININ

ECHIPA TIP de la turneul Campionatului Mondial de handbal feminin include 3 jucatoare din Norvegia, una din Olanda, 2 din Romania si una din Muntenegru:

Portar – Tess Wester (Olanda)

Extrema dreapta – Jovanka Radicevic (Muntenegru)

Inter dreapta – Nora Mork (Norvegia)

Centru – Stine Oftedal (Norvegia)

Pivot – Heidi Loke (Norvegia)

Inter stanga – CRISTINA NEAGU (Romania)

Extrema stanga – VALENTINA ARDEAN ELISEI (Romania).

CITESTE SI: CM DE HANDBAL 2015: ROMANIA – POLONIA 31-22 (15-8) / TRICOLORELE AU CASTIGAT BRONZUL! NEAGU ESTE GOGHETERUL COMPETITIEI

In plus, printre cele mai bune jucatoare de sub 22 de ani de la CM, au fost alese si 2 romance, e vorba de ELIZA BUCESCHI (centru) si GABRIELA PERIANU (inter stanga). ROMANIA a castigat in DANEMARCA MEDALIA de BRONZ la CM, dupa o finala mica in fata Poloniei, scor 31-22.

Sursa foto: sport