CRISTINA POCORA a lansat un apel catre “armata” de candidati ai DREPTEI

CRISTINA POCORA, deputat PNL,  sustine ca oamenii politici sunt pe cale sa inventeze “CANDIDATUL OBLIGATORIU al dreptei” si subliniaza ca acesta ar fi cel mai mare aliat al succesului prezidential al premierului VICTOR PONTA. 

“Nu stiu daca, intr-o zi, votul va deveni obligatoriu pentru cetatenii romani, desi discutiile exista de multa vreme. Ceea ce stiu este ca, in ultimele zile, unii oamenii politici de dreapta sunt pe cale sa inventeze ‘candidatul obligatoriu al dreptei’. Acest tip de candidat pleaca de la ideea ca fara persoana sa nu se poate. Ca tara il asteapta. Ca poporul il iubeste. Ca democratia, fara el sau fara ea, nu mai are viitor. ‘Candidatul obligatoriu al dreptei’ nu vrea vot cetatenesc obligatoriu, ci un partid care sa il (o) desemneze, pe el sau pe ea, obligatoriu in cursa pentru Cotroceni. ‘Candidatul obligatoriu al dreptei’ traieste un cosmar vazand cum PNL si PDL au puterea sa treaca peste toate si sa construiasca, fara el sau ea in prim-plan, marele partid de dreapta asteptat 25 de ani”, spune CRISTINA POCORA, intr-un comunicat de presa remis presei marti.

CITESTE SI: CRISTIAN PREDA este pesimist in legatura cu numarul candidatilor de la PREZIDENTIALE

Deputatul PNL sustine ca acest candidat ar fi cel mai are aliat al succesului lui Ponta la prezidentiale.  ”CANDIDATUL OBLIGATORIU al dreptei’ crede sau lasa sa se creada ca, fara el sau ea, dreapta e distrusa, democratia e in pericol, justitia e pe butuci, drepturile cetatenesti sunt calcate in picioare. ‘ CANDIDATUL OBLIGATORIU al dreptei’ nu are proiecte majore, are doar orgolii marunte. CANDIDATUL OBLIGATORIU al dreptei’ nu are dorinte de schimbare, are doar frustrari constante. ‘Candidatul obligatoriu al dreptei’ este cel caruia VICTOR PONTA ar trebui sa ii ridice o statuie in fata Guvernului. Pentru ca asa este: acest ‘CANDIDAT OBLIGATORIU al dreptei’ este cel mai mare aliat al succesului prezidential din toamna al lui VICTOR PONTA. ‘ CANDIDATUL OBLIGATORIU al dreptei’ dinamiteaza de fapt dreapta, o faramiteaza, o descompune dintr-o imensa vanitate, pe principiul ‘fara mine, potopul”, arata deputatul liberal. 

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS ESTE NOUL CANDIDAT AL LIBERALILOR PENTRU PREZIDENTIALE 

CRISTINA POCORA face un apel catre ‘candidatul sau candidatii obligatorii ai dreptei’ sa renunte la candidatura din toamna.  “Fac un apel catre ‘ CANDIDATUL OBLIGATORIU al dreptei’, cum s-o numi acum sau cati vor mai aparea in lunile urmatoare: sa renunte la orgolii desarte si sa nu mai candideze in toamna! Sa inteleaga ca niciun razboi nu se castiga cu o armata formata doar din generali! Sa renunte sa iasa in fata cu orice pret pentru ca pretul platit la alegeri prin esecul dreptei va fi unul crancen! Sa il sprijine pe candidatul unic al PNL-PDL pentru ca, altfel, Presedintele va fi dat in mod cert de catre PSD! Si, in fine, sa priceapa, in ultimul ceas, ca tara asta are nevoie si in politica, sau mai ales in politica, de un strop de decenta. Se poate? Se aude? Se intelege?’, a conchis CRISTINA POCORA.

Sursa foto: pnl.ro