Cristina Pocora: Antonescu si Iohannis au primit un mandat de fermitate pentru intalnirea cu Ponta

Sedinta de urgenta a Partidului National Liberal (PNL) s-a desfasurat, duminica dupa-amiaza, pe parcursul a patru ore si jumatate, timp in care liderii liberali au discutat pe marginea unei eventuale iesiri din Uniunea Social Liberala (USL) si automat, de la guvernare. Intalnirea la varf a liberalilor de la sediul din Aviatorilor s-a incheiat undeva dupa ora 22.30.

Imediat dupa incheierea sedintei, Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL, a stat de vorba cu jurnalistii declarand ca liberalii le-au dat presedintelui Crin Antonescu si prim vice presedintelui Klaus Iohannis un mandat de fermitate inaintea intalnirii de luni a celor doi cu premierul Victor Ponta.

Citeste si: Crin Antonescu: Nu am cerut iesirea PNL de la guvernare! UPDATE 

 “Am avut o discutie informala. Ceea ce s-a desprins e ca maine, la intalnirea cu Victor Ponta, premier si co-presedinte al USL, Crin Antonescu, insotit de domnul prim-vicepresedinte Klaus Johannis,au primit mandat de fermitate, ceea ce inseamna respectarea cu strictete a protocolului USL. PNL isi doreste sa faca parte din USL in forma in care proiectul a fost mandatat de cetateni la alegerile din 2012. Un mandat de fermitate inseamna sa nu ne abatem de la protocolul semnat si sa ducem mai departe aceasta alianta in forma in care a fost. In ceea ce priveste iesirea de la guvernare, nu s-a pus in discutie in aceasta maniera, in acesti termeni”, a declarat Cristina Pocora pentru reprezentantii mass media prezenti la sediul PNL din Aviatorilor.

Citeste si: Sondaj Avangarde: Crin Antonescu, favorit la alegerile prezidentiale 

Sursa foto: pnl.ro