Cristina Pocora, catre Dan Voiculescu: PNL a fost si este un partener corect in USL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat sambata, in replica la acuzatiile lansate de Dan Voiculescu la adresa liberalilor, ca PNL a fost si este un partener corect in USL si a subliniat ca partidul din care face parte nu au lansat niciodata un atac neloial la adresa unui membru PC din Guvern si a solicitat si sustinut necesitatea discutiilor.

“PNL a fost si este un partener corect in USL, este membru al Guvernului si sustine solidar intreg Guvernul. Nu noi suntem aceia care am incercat o apropiere de Traian Basescu. Nu credem ca vreodata a existat un atac neloial al PNL la adresa unui membru PC al Guvernului. Intotdeauna cand au existat puncte de vedere diferite, am solicitat si sustinut necesitatea discutiilor”, a declarat Cristina Pocora.

Mai mult, purtatorul de cuvant al PNL ii reaminteste presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu,ca PC se afla intr-o prima alianta cu PNL, ceea ce ar fi impus discutii intre liderii ACD.

“Totusi, PC trebuie sa isi aminteasca atunci cand domnul Voiculescu vorbeste despre loialitate in coalitie ca se afla intr-o prima alianta, ACD, cu PNL. Nu ar fi fost nimic straniu daca aceste discutii si nemultumiri ar fi fost purtate intre liderii ACD”, a mai spus Pocora.

Vezi aici declaratiile lui Dan Voiculescu