Cristina Pocora, despre anuntul lui Ponta: O reeditare dupa celebrul episod “Adio PDL” al lui Basescu

CRISTINA POCORA se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a comentat postarea premierului Victor Ponta de pe Facebook, in care acesta spune ca in noiembrie, dupa castigarea “ultimei batalii”, isi doreste sa lase locul in politica altora, “mai tineri”, iar el sa recupereze din timpul pe care in ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata sa. 

Cristina Pocora a comparat postarea lui Victor Ponta cu celebrul episod “Adio PDL, eu plec pe mare”, cu Traian Basescu in rolul principal si a completat ca mesajul sau este clar acela ca premierului ii este frica sa candideze impotriva lui Crin Antonescu, stiind ca va pierde in turul doi. 

“Avem, dupa celebrul episod <<Adio PDL, eu plec pe mare>> cu eroul principal Traian Basescu, o reeditare cu formula adio <<Adio PSD, eu plec acasa la Daciana>>. Este o strategie de imagine, probabil consilierii lui Victor Ponta urmaresc sa-i impresioneze pe oameni cu mesajul sau lacrimogen”, a spus Cristina Pocora. 

“Mesajul sau de astazi este foarte clar. Premierului ii este frica sa candideze impotriva lui ca, stie a va ajunge in turul 2 si va pierde. Vrea sa fuga de aceasta raspundere, in spatele acestei decizii se poate ascunde si un santaj. In loc de un presedinte marioneta cum e astazi sa devina un va starni lacrimi de bucurie in randul romanilor daca se va retrage inca de pe acuma”, a mai spus Cristina Ponta.

Vezi aici ce a scris Ponta pe Facebook

Premierul Victor Ponta a scris vineri pe Facebook, ca in noiembrie, dupa castigarea “ultimei batalii”, isi doreste sa lase locul in politica altora, “mai tineri”, iar el sa recupereze din timpul pe care in ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata sa.

El continua spunand ca “trebuie sa punem capat tranzitiei de la societatea comunista (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o tara europeana, cu oameni mai linistiti si mai demni, guvernati de valori si obiective comune, nu de frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi! “.