Cristina Pocora: Epistola lui Calin Popescu Tariceanu face parte din campania mincinoasa a PSD

CRISTINA POCORA se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a reactionat la scrisoarea trimisa, marti dupa-amiaza, de fostul liberal Calin Popescu Tariceanu, care a cerut refacerea USL.

Cristina Pocora a calificat gestul lui Tariceanu ca fiind parte a campaniei mincinoase a PSD, subliniind ca acesta e tributul pe care fostul liberal trebuie sa-l plateasca noilor sai prieteni de la PSD pentru functia de la Senat. 

“Inca o scrisoare de la Calin Popescu Tariceanu. (…) Este tributul pe care trebuie sa-l plateasca prietenilor sai mai noi, PSD-ului pentru functia de la Senat. Este trista situatia in care se plaseaza domnul Calin Popescu Tariceanu, mai ales ca dumnealui. Analizele si toate deciziile tin de discutiile PNL, nu de dorintele dumnealui sau ale domnului Ponta”, a declarat Cristina Pocora.

Vezi aici scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care cere refacerea USL

Purtatorul de cuvant al PNL a tinut sa reaminteasca faptul ca iesirea PNL de la guvernarea si din USL a fost o decizie luata cu majoritate de voturi in Degelatia Permanenta a partidului.

“Iesirea PNL de langa PSD a fost momentul in care am hotarat ca asa nu se mai poate. Decizia a fost votata cu o mare majoritate in delegatia permanenta. Vad aceasta placerea domnului Tariceanu, a domnului Victor Ponta si domnului Dan Constantin de a da vina permanent pe Crin Antonescu, el e cel care provoaca toate lucruile. Nu, a fost o decizie a Delegatiei Permanente”, a mai adaugat Pocora.

“Aceasta epistola a lui Calin Popescu Tariceanu face parte din campania mincinoasa a PSD. Se insista pe fantoma USL-ului care se mai afla in mintile domniilor lor. D-nul Tariceanu este in arcul guvernamental, ar trebui sa se concentreze pe politicile care nu se fac, sa vina cu lucruri constructive, nu cu tot felul de scrisori care nu-si au niciun rost. PNL ofera program si alternativa la ce face PSD-ul”, a mai declarat Crstina Pocora.