Cristina Pocora: Il asteptam pe Mircea Diaconu oricand va dori sa ni se alature in PNL

CRISTINA POCORA se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL

Purtatorul de cuvant a PNL, Cristina Pocora, a declarat miercuri, ca reactie la demisia liberalului Mircea Diaconu din partid, ca liberalii regreta gestul sau, subliniind totodata ca il considera in continuare un liberal si il asteapta oricand inapoi in partid.

“Ne pare rau ca domnul Mircea Diaconu a decis sa-si dea demisia, intrucat lucrurile in politica nu incep si nici nu se incheie cu lista pentru alegerile europarlamentare. Domnul Diaconu a demonstrat in tot acest timp ca intelege politica in profunzimea ei, de aceea gestul sau este unul regretabil. In continuare PNL il considera un liberal si il asteptam oricand va dori sa ni se alature din nou”, a declarat Cristina Pocora pentru Mediafax.

Afla aici mai multe detalii despre demisia lui Mircea Diaconu din PNL

Reamintim ca Mircea Diaconu a demisionat miercuri din PNL, declarandu-si intentia de a candida la alegerile europarlamentare din 25 mai ca independent. Diaconu a explicat ca aceasta era „singura varianta ca sa-mi iau de pe mine aceasta mizerie pusa de Agentia Nationala de Integritate”.

Diaconu, fost vicepresedinte executiv al PNL, si-a depus demisia la filiala PNL din Curtea de Arges, dupa ce Biroul Permanent National al partidului a decis ieri retragerea sa de pe lista pentru europarlamentare, pe care figura pe locul al saselea.