Cristina Pocora, mesaj pentru Ponta: Nu ati luptat niciodata cu Basescu

Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL, i-a raspuns transant, in aceasta seara, premierului Ponta, care vorbea despre lupta cu Traian Basescu. Oficialul liberal i-a cerut primului ministru sa nu mai minta, pentru ca nu s-a luptat niciodata cu seful statului.

“Va aud cum vorbiti despre lupta impotriva lui Traian Basescu, dar nu ati luptat niciodata impotriva lui! Dati PNL-ul afara de la guvernare, rupeti USL-ul, dar pactul de coabitare merge mai departe!

Ba mai mult, vad in atitudinea dumneavoastra exact acea atitudine a lui Traian Basescu – ii acuza pe ceilalti exact de ceea ce face el, nu se da inlaturi de la nimic pentru a acapara toata puterea in mainile sale si ale apropiatilor, ba chiar am sesizat ca aveati si vocea putin sugrumata, mai ca va venea sa plangeti, ca stim noi cine”, a scris Cristina Pocora, pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: Victor Ponta: Fac apel la liberali sa guvernam impreuna. Trebuie sa salvam proiectul USL

“Domnule Victor Ponta, fac un apel la dumneavoastra: nu mai mintiti! Din decenta si respect fata de oamenii care au crezut in proiectul USL, va rog sa nu mai mintiti, sa nu mai urmariti doar jocuri de imagine.

Apelul dvs este fals! Acest apel trebuie sa-l faceti in fata oglinzii catre dumneavoastra! Sunteti singurul care poate pune capat acestei situatii prin numirea propunerilor facute de PNL. PNL nu a cerut nimic in plus, nu a cerut nimic de la nimeni ci doar dreptul sau!”, a mai notat purtatorul de cuvant al liberalilor pe respectivul site de socializare.