Cristina Pocora: PNL si-a respectat toate angajamentele. Daca PSD considera ca misiunea USL s-a incheiat, sa-si asume public asta

CRISTINA POCORA se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a vorbit despre posibilitatea ruperii Uniunii Social Liberale, tot mai vehiculata in randul social-democratilor in ultimele zile. Pocora a declarat ca in situatia in care PSD considera ca misiunea USL s-a incheiat, atunci sa iasa public si sa-si asume incheierea proiectului.

“Daca PSD considera ca misiunea USL, proiectul USL s-a incheiat, atunci trebuie sa iasa public si sa-si asume incheierea proiectului USL”, a declarat Pocora, la Antena 3.

Purtatorul de cuvant al liberalilor considera ca USL nu este nici macar la jumatatea mandatului si a subliniat ca PNL si-a respectat toate angajamentele, pana in prezent.

“Din punctul nostru de vedere, suntem la jumatatea mandatului – de fapt, nici nu suntem la jumatatea mandatului – ne-am angajat in 2012 in fata romanilor pe un program de guvernare, am spus romanilor ca vom pune in aplicare acel program de guvernare cu Victor Ponta prim-ministru si Crin Antonescu presedinte, romanii ne-au votat masiv, ne-au dat increderea lor intr-un procent de preste 70% si de aici incolo noi urma sa ne facem treaba.

Pana acum, PNL si-a respectat toate angajamentele, atat fata de cetateni, prin programul de guvernare, cat si fata de partenerii nostri”, a mai spus Cristina Pocora.

Declaratiile Cristinei Pocora vin dupa ce, joi, vicepresedintele PSD, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat ca USL ar trebui sa se rupa in luna martie, pentru ca in luna aprilie va incepe campania pentru europarlamentare.

Vezi aici declaratia Gabrielei Firea