CRISTINA POCORA: PONTA, DISPERAT! De asta aduce PPDD la guvernare

CRISTINA POCORA, purtatorul de cuvant al PNL,  considera ca preconizata alianta PSD-PPDD nu este altceva decat o ACTIUNE DISPERATA a premierului VICTOR PONTA, care isi doreste sa ramana la Putere cu orice pret.

“Din disperarea de a se mentine la putere, Victor Ponta si PSD sunt dispusi sa faca orice compromis si il aduc pe Dan Diaconescu la guvernare”, declara POCORA prin intermediul unui comunicat de presa.

Purtatorul de cuvant al liberarilor nu crede ca formarea acestei aliante are vreo legatura cu o presupusa lupta impotriva regimului BASESCU.

“Argumentatia liderilor PSD si PPDD potrivit careia alianta pe care o fac este una anti-Basescu este de-a dreptul ridicola. Alianta PSD – PPDD, respectiv Victor Ponta – Dan Diaconescu este una menita sa conserve puterea social-democratilor si sa relanseze un partid si un personaj care au disparut demult din constiinta opiniei publice.”

POCORA merge mai departe cu judecata, vorbind despre un plan vechi si ascuns al lui VICTOR PONTA, prin care acesta isi dorea sa indeparteze PNL de la guvenare.

Citeste si: LIBERALII primesc functii IMPORTANTE in conducerea unor INSTITUTII CHEIE

“Daca in urma cu doua saptamani Ponta il cataloga pe liderul PPDD drept saltimbancul de circ in mov, in ultimele zile acelasi Victor Ponta, prin intermediul maestrului de ceremonii Liviu Dragnea, l-a petit asiduu pe Diaconescu.

Lejeritatea cu care Victor Ponta si Dan Diaconescu negociaza acum ridica serioase semne de intrebare daca cei doi fosti candidati pe acelasi colegiu parlamentar, la Targu Jiu, au fost vreodata adversari politici cu adevarat sau totul a reprezentat de la inceput doar un joc mediatic.

De altfel, chiar dupa castigarea alegerilor de catre USL, la o majoritate in jur de 70% in Parlament, Victor Ponta si PSD au purtat permanent negocieri pentru a si-i apropia pe parlamentarii PPDD.

Citeste si: Dragnea sustine ca PSD nu are o lista de prezidentiabili: Sigur va candida Ponta

Un astfel de comportament politic ne intareste suspiciunile ca, inca de la inceput, Victor Ponta a avut in plan lasarea PNL-ului in offside si fortarea unor decizii pe care stia ca liberalii nu le pot accepta, in paralel existand negocieri pentru gasirea unei majoritati alternative.

Victor Ponta pare ca nu mai este deranjat acum de acuzele si apelativele pe care i le-a adresat in 2012 Dan Diaconescu numindu-l, ca si pe Traian Basescu, bandit si ciocoi.

 Observam ca Victor Ponta a trecut cu vederea si neintelegerile pe care le-a avut cu Dan Diaconescu si acuzele aduse acestuia pe tot parcursul privatizarii Oltchim”, a mai spus CRISTINA POCORA.

Oficialul liberal a reamintit motivul principal care il determina pe presedintele PSD sa fie avid dupa putere.

“Prin alianta Ponta-Diaconescu, PSD incearca sa-si pastreze majoritatile in primarii si consiliile judetene si isi asigura sustinere parlamentara, iar pentru Dan Diaconescu este un bun prilej sa-si faca publicitate si sa obtina niste firimituri la masa bogatilor PSD-PC-UNPR”, a punctat POCORA.

In alta ordine de idei, POCORA considera ca strategia lui PONTA prin care il ataca incontinuu pe TRAIAN BASESCU, nu face decat sa il mentina pe acesta in centrul atentiei, un personaj IMPORTANT in politica romaneasca.

 “Victor Ponta si PSD sunt cei care il mentin pe Traian Basescu in atentia opiniei publice si se straduiesc sa pacaleasca cetatenii ca tema Basescu-premier reprezinta un pericol real. In fapt, social-democratii, in frunte cu Victor Ponta, n-au nici un fel de proiect pentru romani si incearca sa abata atentia cetatenilor de la faptul ca ceea ce este de fapt nociv pentru Romania este guvernarea PSD”, a mai declarat purtatorul de cuvant al PNL.

Sursa foto: pnl.ro