CRISTOIU analizeaza: E GROTESC ca un partid de calibrul PSD sa se asocieze cu PPDD

Analistul politic ION CRISTOIU considera ca anuntata COALITIE PSD-PPDD devine o TRAGI-COMEDIE. Jurnalistul spune ca o astfel de asociere a celui mai mare partid din Romania tine de domeniul “GROTESCULUI”.

“Domnul Victor Ponta n-are umor, problema acestei aliante gogoliene nu consta in faptul ca s-au injurat, ci in faptul ca un partid precum PSD, care-si arata muschii, <din 1990, noi dominam scena politica>, se aliaza cu o gluma. PPDD e o gluma, a obtinut 3%, s-a terminat momentul astral. Dan Diaconescu nu a vrut sa preia partidul, nu are o structura. S-a dus acest partid, a fost un fenomen.

Citeste si: PONTA linisteste apele in USD: Doar PSD va ceda functii catre PPDD

Sunt de acord sa se alieze orice alt partid, e monstruos, e grotesc ca un partid de un asemenea calibru(n.r.- PSD) sa se asocieze cu PPDD.

Pagubele de imagine sunt cumplite, oricat l-ai iubi pe Victor Ponta, ca electorat, nu poti trece peste asta”, a comentat ION CRISTOIU la postul B1 Tv.

Ziaristul si-a continuat rationamentul, explicand de ce PSD si VICTOR PONTA se vor face de ras in urma unei astfel de aliante. In primul rand, ar fi vorba de lipsa de credibilitate la care DAN DIACONESCU l-ar supune pe premier.

Citeste si: El este CANDIDATUL LUI TRAIAN BASESCU la Presedintie

“Acolo(n.r.- la PPDD) nu exista o masinarie, e Dan Diaconescu, un om foarte simpatic, ne turuie, ne spune ca el o sa fie pe locul, dar nu se poate alia. Vrea sa-i dea un ghiont lui Gabriel Oprea, UNPR-ul incepuse sa creasca in aceasta coalitie luand oameni de la PP-DD. Daca PSD-ul se aliaza cu PP-DD, potrivit protocolului, UNPR-ul nu mai poate lua niciun om de dincolo. Scopul a fost de a bloca aceasta crestere.

E o necunoscuta aceasta alianta, care este Dan Diaconescu, el fiind o starleta TV, el nu poate fi disciplinat politic. Si te poti trezi in orice moment ca se duce la TV si se duce sa vorbeasca despre ciocoiul Victor Ponta”, a conchis CRISTOIU.

Sursa foto: stiripesurse.ro