CRISTOIU renunta la functia de directorul onorific al EVZ insa va ramane principalul sau editorialist

ION CRISTOIU cere public, intr-o postare pe blogul sau, sa fie scos din functia de director onorific al ziarului Evenimentul zilei, precizand ia in calcul si o incetare a colaborararii cu publicatia amintita. EVZ scrie ca Ion Cristoiu ramane principalul editorialist al ziarului.

“Incepand de astazi, Ion Cristoiu a renuntat sa mai fie directorul ziarului pe care l-a fondat in iunie 1992. Explicatia deciziei sale este legata de modul in care Evenimentul zilei a tratat subiectul ‘Legea initiata de Liviu Dragnea’ si este expusa pe larg pe blogul domniei sale” scrie EVZ duminica.

CITESTE SI: Jurnalistul DAN ANDRONIC a luat o DECIZIE RADICALA

Ion Cristoiu a devenit director onorific al ziarului Evenimentul in decembrie 2015 dupa ce Dan Andronic a decis sa se suspende din functia de director general pe care o ocupa in cadrul Editurii Evenimentul si Capital, “pana se va lamuri in totalitate situatia sa juridica”. Dan Andronic ar fi folosit Evenimentul Zilei in sprijinul gruparii conduse de Remus Truica ce urmarea obtinerea averii revendicate nelegal de Printul Paul, rezulta din referatul procurorilor DNA.

Sursa foto: realitatea