CRIZA GRECIA. Propunerile de reforma, la mana ministrilor de finante din zona euro

CRIZA GRECIA. Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters.

CRIZA GRECIA. Purtatorul de cuvant Frank Paul Weber a refuzat sa comenteze informatiile aparute in cotidianul german Bild potrivit carora ministrul german de finante Wolfgang Schauble considera propunerile Atenei drept “insuficiente” si se opune continuarii discutiilor.

CITESTE SI: YANIS VAROUFAKIS: GERMANIA vrea un GREXIT pentru a-i INTIMIDA pe francezi 

CRIZA GRECIA. “Ministrul va discuta in aceasta dupa-amiaza cu colegii sai din zona euro evaluarea institutiilor”, a spus purtatorul de cuvant al ministerului german. “Rezultatul discutiilor este complet deschis”, a afirmat el.

CRIZA GRECIA. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13.00 GMT (16.00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International.

CITESTE SI: CRIZA in GRECIA: PROTESTE impotriva AUSTERITATII pe strazile ATENEI 

Sursa foto: gandul.info