Criza in USL: Ce spune PNL despre declaratiile lui Ponta

Liderii PNL s-au reunit, luni, intr-o sedinta la sediul din Bulevardul Aviatorilor, in timp ce social-democratii s-au reunit si ei la Parlament. Dupa sedinta, liberalii nu au dorit sa faca nicio declaratie de presa, singurul care a comentat afirmatiile lui Victor Ponta, potrivit carora protocolul USL este suspendat, fiind vicepresedintele PNL, Mircea Diaconu.

Vezi aici ce a declarat Victor Ponta despre protocolul USL

Acesta a declarat ca protocolul USL se suspenda dupa un alt mecanism. “Altul este mecanismul de suspendare a protocolului, nu ce spune unul sau altul”, a declarat viceliderul PNL..

Reamintim ca presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca protocolul USL este suspendat pana cand PNLva proba prin fapte ca este solidar cu PSD la guvernare si il va sanctiona pe Sorin Rosca Stanescu.

„Noi mergem mai departe, dar pana nu se restabileste Protocolul inseamna ca este suspendat. Vineri am primit garantii de la Crin Antonescu, dar trebuie puse si in practica. Aveam scris si pana acum in acord ca nu se intampla, uite s-a intamplat si nu a patit nimeni nimic, importante sunt faptele”, a declarat Ponta, citat de televiziunile de stiri.

Premierul a mai spus ca o continuare a discutiilor va avea loc dupa intoarcerea sa din Bruxelles. “USL functioneaza de necesitate” a mai declarat Victor Ponta.

Foto: Realitatea TV