CRIZA REFUGIATI: TABERE pentru IMIGRANTI, ridicate in judetul TIMIS. CORTURILE MILITARE sunt din ITALIA

Peste o suta de CORTURI MILITARE din ITALIA au fost instalate la granita ROMANEI cu Serbia. Pana in prezent, a fost amplasata o tabara temporara pentru preluarea IMIGRANTILOR, la Lunga, in JUDETUL TIMIS, iar alta este in curs de amenajare la Moravita, pe islazul comunal, informeaza postul Realitatea Tv.

Prima TABARA pregatita sa primeasca REFUGIATI are 60 de corturi si este amplasata in localitatea timiseana Lunga. Aici vor fi trimisi translatori si personal medical. Si la Moravita se pregateste o TABARA pentru REFUGIATI. Primaria a pus la dispozitia autoritatilor o suprafata de aproape opt hectare din pasunea comunala, pe care vor fi montate tot 60 de corturi.

CITESTE SI: VASILE BLAGA: ROMANIA TREBUIE SA FIE PREGATITA PENTRU VALUL DE REFUGIATI

Si la Beba Veche, localitate aflata la granita cu Serbia si Ungaria, sunt pregatiri intense. Aici nu s-au ridicat corturi, dar au fost aduse forte suplimentare.

„Inca de saptamana trecuta s-a desfasurat la Beba Veche un exercitiu destul de amplu de politia de frontiera si organizatiile de situatii de urgenta. Acest exercitiu a testat reactia lor de interventie. Este delimitata langa Politia de Frontiera o suprafata de aproximativ cinci hectare unde se poate amenaja provizoriu o TABARA pentru REFUGIATI„, a declarat primarul comunei Beba Veche, Ion Bohancanu.

CITESTE SI: BASESCU IL CONTRAZICE PE IOHANNIS: UE NU NE POATE OBLIGA SA PRIMIM REFUGIATI

Corturile pentru REFUGIATI instalate in judetul Timis au insemnele Ministerului de Interne din Italia.

Sursa foto: opiniatimiisoarei