CRIZA REFUGIATI: UNGARIA a mobilizat REZERVISTII pentru a face fata IMIGRANTILOR

UNGARIA mobilizeaza REZERVISTII pentru a opri valul de IMIGRANTI. Potrivit presei ungare citate de Reuters, UNGARIA mobilizeaza REZERVISTII din armata pentru a ajuta la operatiunea de oprire a miilor de REFUGIATI care patrund in tara, noteaza Russia Today.

Ministrul ungar al Apararii, ISTVAN SIMIISCKO, a dat ordin de mobilizare pentru o parte din REZERVISTII voluntari la solicitarea sefului statului major ungar. Rezervistii vor fi folositi in principal pentru a asigura personalul garnizoanelor lasate goale de militarii desfasurati la frontiera, dar ar putea avea si alte indatoriri.

CITESTE SI:  UNGARIA SANTAJEAZA ROMANIA: MINISTRUL DE EXTERNE MAGHIAR NE “AMINTESTE” CA TARA SA SE POATE IMPOTRIVI ADERARII NOASTRE LA SCHENGEN

UNGARIA a decis ca va avea o atitudine de neclintit in fata valului de IMIGRANTI: ridica garduri la frontierele expuse si aresteaza REFUGIATII ILEGALI.

Recent, a inceput constructia unui gard lung de 41 de kilometri la granita cu Croatia, intr-o incercare de a opri REFUGIATII sa intre ilegal in tara. Urmeaza constructia unui gard de 70 de kilometri la granita cu Romania. Masurile vin dupa ce imigrantii si-au schimbat ruta ce trecea initial prin granita cu Serbia, de-a lungul careia de asemenea a fost ridicat un gard de autoritatile maghiare.

CITESTE SI: GUVERN: CONSTRUCTIA UNUI GARD LA GRANITELE UNGARIEI CU VECINII SAI, NECONFORMA CU NORMELE UE

Sursa foto: jurnalul