CRIZA REFUGIATILOR: Cum vrea sa rezolve ELENA UDREA problema IMIGRANTILOR

Deputatul ELENA UDREA vrea sa plece in SIRIA. UDREA spune ca, pentru solutionarea CRIZEI REFUGIATILOR, este dispusa sa mearga in zona respectiva pentru a ajuta mai multe familii de acolo.

„Sunt doua moduri de a-i ajuta pe REFUGIATI: la ei acasa si este varianta pe care eu o sustin sau la noi acasa. Eu cred ca, pe langa preocuparea de a gasi o solutie pentru REFUGIATII care deja au ajuns in Europa, liderii europeni si decidentii tarilor membre UE ar trebui sa gaseasca o solutie pentru ca acesti oameni sa nu mai fie pusi in situatia sa plece din tarile lor, (…) o solutie de a opri conflictul din SIRIA, spre exemplu.

CITESTE SI: ELENA UDREA: CRIZA IMIGRANTILOR A PRINS ROMANIA NEPREGATITA

Si am spus ca as fi dispusa – pentru ca imi pasa de situatia lor si am sentimente fata de oamenii aceia si as vrea sa ii ajut – sa ma duc sa ii ajut la ei acasa, sa fac voluntariat, sa ajut o familie, doua, trei acasa la ei, mai mult decat sa ii ajut in Romania”, a afirmat ELENA UDREA, la Palatul Parlamentului.

ELENA UDREA a participat, marti, la lucrarile Comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputatilor, din care face parte.

Sursa foto: realitatea