CRIZA REFUGIATILOR: Fotografii cu un BAIETEL SIRIAN INECAT AU SOCAT EUROPA

EUROPA, unde cresc tensiunile ca urmare a afluxului zecilor mii de REFUGIATI si IMIGRANTI, a trait un SOC dupa publicarea unei fotografii cu trupul unui BAIETEL DE TREI ANI pe o PLAJA DIN TURCIA, care s-a inecat in naufragiul in Mediterana a doua ambarcatiuni ce transportau SIRIENI, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Cele doua ambarcatiuni au disparut in noaptea de marti spre miercuri in largul orasului BODRUM de pe coasta turca in timp ce se indreptau spre INSULA GREACA KOS, unul dintre punctele de trecere maritime intre Turcia si Europa, atunci cand s-au scufundat, potrivit Garzii de coasta turcesti.

ATENTIE! Fotografii cu un puternic impact emotional.

Aylan si Galip Kurdi

CITESTE SI: CRIZA REFUGIATILOR: GARA KELETI DIN BUDAPESTA A FOST REDESCHISA, DAR NICIUN TREN NU VA PLECA SPRE OCCIDENT

Alertati rapid de tipetele celor naufragiati, echipele de salvare au recuperat 12 cadavre, inclusiv al lui AYLAN KURDI, in varsta de trei ani, si al fratelui sau GALIP, de cinci ani, care de asemenea a pierit in naufragiu, potrivit mass media de la Ankara.

Fotografiile celor doi frati si cu trupul neinsufletit al lui Aylan, in tricou rosu si pantaloni scurti de culoare albastra, cu fata la pamant, pe o plaja din statiunea Bodrum au invadat retelele sociale sub hashtag-ul #KiyiyaVuranInsanlik (”UMANITATE ESUATA”).

”Daca nici aceste imagini extraordinar de puternice ale unui copil sirian aruncat pe o plaja nu va schimba atitudinea Europei fata de refugiati, ce se va intampla?”, se intreaba The Independent.

Sursa foto: Reuters/ The Independent