Gaz Metan Medias – FC Vaslui 1-1 (0-0) / “Gazarii” raman fara victorie in Liga I

Gaz Metan Medias si FC Vaslui au tras cortina peste etapa cu numarul patru a Ligii I, cele doua formatii intalnindu-se, in aceasta seara, pe arena din Ardeal. “Gazarii” medieseni vroiau sa stearga impresia debutului dezastruos de stagiune, in timp ce plaiesii interimarului Mosteanu sperau sa repete evolutia excelenta din etapa trecuta cand au invins cu 4-0 pe CFR Cluj.

Primele 45 de minute au fost destul de plictisitoare, gazdele reusind sa trimita o data mingea in plasa, insa golul lui Robertson a fost anulat, pe motiv de ofsaid. De cealalta parte, Sanmartean a fost cel mai activ jucator al oaspetilor, dar suturile expediate de mijlocas nu au fost cadrate. La cabine s-a intrat cu un echitabil 0-0.

Partea secunda incepe in forta, Salageanu sutand putin peste poarta aparata de Plesca, apoi jocul se muta rapid in cealalta jumatate de teren, unde Viveiros face un hent in propriul careu si este eliminat. Robertson transforma penalty-ul inscriind la debutul pentru Gaz si gazdele conduc pe tabela pentru prima oara in aceasta editie de campionat.

Oaspetii, in inferioritate numerica, incearca sa restabileasca egalitatea, insa sutul lui Antal este blocat de Plesca, apoi Caue trage putin peste poarta mediesenilor. Gazdele riposteaza prin Petre, sutul lui fiind retinut de Cerniauskas. Antal are o noua ocazie imensa de egalare cu cinci minute inaintea finalului, rezerva Lullaku este eliminat in prelungiri, si pana la urma oaspetii restabilesc egalitatea, nesperat, in prelungirile prelungirilor gratie executiei lui Caue din 16 metri.

“Gazarii” raman fara victorie in campionat si dupa etapa a patra, iar vasluienii reusesc sa obtina o remiza in-extremis.

GAZ METAN MEDIAS – FC VASLUI 1-1 (0-0)

Min.53: 1-0: Robertson transforma penalty-ul obtinut de gazde dupa ce Viveiros a comis un hent in propria suprafata de pedeapsa. 
Min.90+5:1-1: Caue trage imparabil de la marginea careului de 16 metri si restabileste egalarea

GAZ METAN MEDIAS: Plesca – Zaharia, Muth, Trtovac, Buzean – Tahar, Covaciu – Munteanu (62 Lullaku), Vitinho (89 C. Gheorghe), Petre – Robertson (90+3 Cojocnean). Antrenor: Cristi Dulca

FC VASLUI: Cerniauskas – Viveiros, Celeban, Varela, Salageanu – Caue – Antal, Lovrecic (83 Enescu), Sanmartean, Wilk – Buhaescu (57 Balaur). Antrenor: Ionut Mosteanu

ARBITRU: Ovidiu Hategan (Arad). Asistenti: Marius Nicoara (Baile Herculane) si Daniel Mitruti (Craiova). Rezerva: Catalin Busi (Ramnicu Valcea). Observator: Costin Toma (Piatra-Neamt)
CARTONASE GALBENE: Tahar (31), Trtovac (74), Lillaku (74 si 90), Covaciu (85), Plesca (90+3) / Viveiros (44 si 53), Sanmartean (67), Wilk (85)
CARTONASE ROSII: Lullaku (90) / Viveiros (53)
STADION: “Gaz Metan” (Medias)

Sursa foto: sptfm.ro