Pandurii Tg Jiu – Dinamo 2-1 (0-1) / Victorie in-extremis obtinuta de gorjeni

Pandurii Tg Jiu si Dinamo Bucuresti s-au intalnit in uvertura etapei a saptea din Liga I pe arena Tudor Vladimirescu din urbea gorjeana, acolo unde cainii rosii nu au reusit sa se impuna in ultimele lor sase vizite. Meciul a fost unul extrem de disputat, ocaziile la portile aparate de Mingote si Balgradean ocaziile alternand intr-un ritm alert.

Oaspetii au reusit sa deschida scorul in minutul 37, dupa ce Cosmin Matei a reusit o executie superba de la aproximativ 20 de metri, iar gazdele au revenit pe tabela de marcaj la 13 minute distanta dupa ce gruparea din Soseaua Stefan cel Mare a ramas in inferioritate numerica, Momcilovic restabilind egalitatea cu o lovitura de cap. Grecu a fost dinamovistul eliminat pentru doua galbene luate simetric, in minutele 31 si 62.

Brazilianul Eric a fost, pentru a cata oara in acest sezon, eroul gazdelor, playmaker-ul carioca reusind sa inscrie golul victoriei cu patru minute inaintea finalului, tot el fiind servant si la prima reusita a lui Momcilovic.

Astfel, Dinamo bifeaza al saptelea an consecutiv de cand nu a mai castigat la Targu Jiu, gazdele trecandu-si in cont, in aceasta perioada, cinci remize si doua victorii. Elevii lui Cristi Pustai au avut parte de un test util inaintea debutului in grupele EL, care va avea loc, joi, in compania puternicei echipe din Ucraina, Dnepr Dnepropetrovsk. 

Cei doi antrenori au trimis in teren urmatoarele garnituri:

Pandurii Tg Jiu: Mingote – Ungurusan, Mamele, Erico, Momcilovic – P. Anton, Breeveld – Buleica, Eric, Nicoara – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai
Dinamo Bucuresti: Balgradean – Luchin, Dragos Grigore, Durimel, Grecu – Boubacar, Thicot, Elton – C. Matei, Tucudean, Curtean. Antrenor: Gigi Multescu
Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Miclos Nagy (Cluj) si Marius Nicoara (Baile Herculane). Rezerva: Catalin Popa (Pitesti)

Sursa foto: fcdinamo.ro