CM de handbal Serbia 2013: Romania – Tunisia 27-17 (15-8) / Rezultat scontat in favoarea noastra

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a debutat cu dreptul la aceasta editie a Campionatului Mondial de handbal din Serbia, tricolorele reusind sa invinga cu 27-17 (15-8) selectionata similara a Tunisiei. Meciul disputat in sala Spens Sport Center din Novi Sad a fost la discretia elevelor antrenorului Gheorghe Tadici care au fost conduse doar o singura data pe tabela de marcaj, in minutul unu al jocului, dupa ce handbalistele africane au marcat primul gol al partidei.

Ulterior, Bradeanu si compania au pus stapanire pe meci si au condus ostilitatile pe teren si pe tabela de o maniera categorica. Totusi, in anumite momente ale disputei jucatoarele noastre s-au relaxat nepermis pentru un asemenea nivel si au comis numeroase greseli nefortate. La meciul cu Tunisia acestea pot fi trecute cu vederea, insa daca aceste lucruri se vor intampla in jocurile cu Ungaria si Germania, atunci rezultatul pe tabela va fi altul.

In celelalte meciuri din Grupa D s-au inregistrat rezultatele asteptate de specialisti, Ungaria trecand cu 35-27 (18-16) de Cehia, in timp ce Germania s-a impus, fara drept de apel in fata Australiei cu scorul de 36-15 (17-7).

Gabriela Perianu a fost desemnata de oficiali jucatoarea meciului.

Urmatorul meci al echipei Romaniei va avea loc luni, 9 decembrie, de la ora 20.15 impotriva echipei Australiei. Partida va fi transmisa, in direct de postul Dolce Sport 1, si va putea fi urmarit in format LIVE SCORE pe MONDO NEWS.

Sursa foto: gsp.ro