LIGA CAMPIONILOR: STEAUA-STROMSGODSET 2-0 (0-0) / Ros-albastrii o vor intalni pe AKTOBE

STEAUA – STROMSGODSET. Doua campioane, un stadion scump si pe jumatate gol, gazon prost si o calificare destul de urata obtinuta de campioana din Liga I din ultimii doi ani gratie unui final ceva mai alert.

Norocul este ca STEAUA are portar, pe ARLAUSKIS, si fundasi de calitate iar asta s-a vazut si in aceasta seara, VARELA facand un joc defensiv impecabil si RAPA unul ofensiv pe care l-a incununat cu un gol. Nu trebuie omis nici golul lui STANCIU, si nici servantii TANASE si CHIPCIU, cei doi ramanand totusi datori la general.

COSTEL GALCA l-a debutat pe TONI GRADINARU in cupele europene, CORNEL RAPA a marcat primul sau gol in cupele europene, iar STEAUA va deveni prima echipa din ROMANIA care va juca in KAZAHSTAN.

CITESTE SI: STEAUA, lovita de inca o accidentare inaintea meciului cu STROMSGODSET 

STEAUA lui COSTEL GALCA arata destul de rau si perspectivele nu sunt deloc imbucuratoare in ciuda faptului ca in TURUL III preliminar al LIGII CAMPIONILOR, ros-albastrii vor juca in compania unei echipe care castiga trofee intr-o tara din fosta Uniune Sovietica in care la mare pret sunt luptele, boxul si capturarea berbecilor din fuga calului.

O tara in care se afla mult petrol si in care se baga bani multi in fotbal, lucru pe care il pot confirma fostul jucator LUTU, actualul om bun la toate al latifundiarului incarcerat la Poarta Alba, dar si antrenorul IOAN ANDONE.

CITESTE SI: STEAUA-STROMSGODSET 2-0 (0-0) LIVE TEXT / STEAUA s-a calificat in turul III preliminar al Ligii Campionilor 

Revenind la meciul din aceasta seara trebuie spus ca STEAUA s-a lasat, sau a fost pe bune, dominata de STROMSGODSET, TANASE si compania reusind sa bifeze doar una sau doua ocazii la poarta ghanezo-norvegianului KWARASEY. Dominarea nordicilor a fost, ce-i drept, una sterila, insa au fost numeroase moment cand elevii lui NIELSEN jucau cu fundasii la centru. Finalul a fost unul alert, campioana en-titre din LIGA I reusind doua goluri care au demoralizat nordicii si au extaziat suporterii prezenti in tribune.

In rest este clar ca STEAUA BUCURESTI mai are nevoie de jucatori, dar si de o alta atitudine pentru ca altfel gluma se poate ingrosa rau de tot atat in Europa, cat si in competitiile interne.

STEAUA BUCURESTI – STROMSGODSET 2-0 (0-0)
MARCATORI: RAPA (72), STANCIU (84)

STEAUA BUCURESTI: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Filip – Popa, Sanmartean, Tanase – Chipciu. Antrenor: Costel Galca.
STROMSGODSET IF: Larsen – Hamoud, Vilsvik, Storbaek, Hoibraaten, Junior, Fossum, Abu, Storflor, Kastrati, Ogunjimi. Antrenor: David Nielsen.

ARBITRI: Eitan Shmuelevitz – Danny Krasikow, Nissan Davidy. Rezerva: Alon Yefet (toti din Israel)
STADION: NATIONAL ARENA (BUCURESTI)
SPECTATORI: 27.000

Sursa foto: prosport.ro