Viitorul Constanta – Dinamo 0-0 (0-0) / Nimic la nimic pe arena din Chiajna

Viitorul si Dinamo s-au intalnit la Chiajna pe arena Concordiei, o formatie pe care fotbalistii Regelui Hagi o vor intalni la o data ulterioara, pentru a incerca sa isi recupereze macar punctul pe care l-au pierdut in urma retrogradarii Rapidului

Din pacate, acesta era singurul pe care Catalin Anghel si elevii sai il acumulasera in primele doua etapa ale Ligii I. De cealalta parte, Dinamo a venit in Ilfov hotarata sa castige alte trei puncte, dupa cele obtinute cu Vasluiul. “Cainii rosii” au avut si galerie la meci, dupa ce Regele Hagi le-a oferit fanilor alb-rosiilor 600 de bilete gratuite.

Prima repriza nu a fost una deosebita, ambele formatii trecandu-si in cont cate o ocazie importanta, dar si veteranul Nicolae Dica, si Curtean au fost blocati de Balgradean si Vatca. 

La revenirea pe teren, oaspetii il au in primul unsprezece pe veteranul Danciulescu trimis pe teren in locul lui Boubacar lasat la cabine de Multescu, insa Corbul nu reuseste mai nimic in afara unei executii care ar fi putut puncta doar la capitolul artistic.

De cealalta parte, un alt veteran, Nicolae Dica prinde un sut ca in zilele sale de la Steaua si Balgradean trebuie sa se intrebuinteze serios pentru a scoate balonul de sub transversala. Urmeaza o noua perioada de acalmie, se fac schimbari dar nu se intampla nimic, se arata si cateva cartonase galbene, Dica o da in bara, apoi golul marcat de acelasi Dica este anulat deoarece mingea parasise suprafata de joc la centrarea lui Baluta, iar Curtean se face de ras dupa doua suturi ratate.

Mitrea se alege cu capul spart dupa un duel cu Dragos Grigore si Catalin Anghel este nevoit sa faca o schimbare defensiva, desi tehnicianul gazdelor avea la incalzire numai fotbalisti ofensivi, in speranta ca poate forta un gol pe final. Curtean prinde, in sfarsit, cadrul portii Viitorului, dar Vatca retine.

Oaspetii incearca, fara succes, sa se apropie de poarta aparata de Vatca, Danciu-gol vede si el cartonas galben si meciul se incheie cu acelasi scor ca la inceput. 

VIITORUL CONSTANTA – DINAMO BUCURESTI 0-0 (0-0)

VIITORUL CONSTANTA: Vatca – Nikolov, Bejan, Ghionea, Mitrea (82 Putanu) – Carstocea (62 I. Serban), Al. Lazar, Gavra, Benzar, Nastasie (70 Baluta) – Dica. Antrenor: Catalin Anghel

DINAMO BUCURESTI: Balgradean – Fai, Durimel, Grigore, Filip – Cosmin Matei, Boubacar (46 Danciulescu), Curtean, Rus, Rotariu (61 V. Lazar) – Pape (78 V. Balint). Antrenor: Gheorghe Multescu

CARTONASE GALBENE: Dica (58), Bejan (69), Al. Lazar (79) / Fai (19), Rus (42), V. Lazar (83), V. Balint (86), Danciulescu (90+2)
CARTONASE ROSII:
ARBITRU: Ovidiu Hategan (Arad). Asistenti: Adrian Ghinguleac (Bucuresti) si George Neacsu (Campulung Muscel). Rezerva: Dragos Istrate (Bucuresti). Observator: Viorel sandu (Bucuresti)
STADION: “Concordia” (Chiajna)

Sursa foto: cuget liber