“CROSUL egalitatii de sanse”, competitie sportiva destinata PERSOANELOR CU DIZABILITATI

Parcul Lumea Copiilor va gazdui vineri, de la ora 11.00, cea de-a VI-a editie a „CROSULUI egalitatii de sanse pentru PERSOANELE CU DIZABILITATI”, a anuntat Primaria Sectorului 4.

Astfel, in intre orele 11.00 si 13.00, un numar de 100 de persoane, COPII SI ADULTI CU DIZABILITATI, aflate in evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Ccopilului Sector 4, vor alerga impreuna, pentru a demonstra ca sportul inseamna educatie, miscare, echipa, fair play si sanatate, in contextul in care, intelegerea dizabilitatii nu depinde doar de institutii abilitate, ci si de implicarea fiecaruia dintre noi, ca membri ai comunitatii, afirma sursele citate.

Citeste si: Indemnizatie de handicap pentru persoanele care au hemiplegii sau hemipareze in urma unui AVC

La final, cu totii vor fi recompensati cu diplome si cupe, dar si cu daruri care sa le aminteasca de participarea la acest eveniment.

Citeste si: PRIMARII din 39 de mari orase, AMENDATI pentru ca nu asigura conditii de transport persoanelor cu dizabilitati

Manifestarea sportiva este organizata de Primaria Sectorului 4, in parteneriat cu Liga pentru Promovarea si Apararea Drepturilor Persoanelor cu Handicap din Romania.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4