CROSUL UNIVERSITATII din Bucuresti, la editie aniversara

Cea de-a XXII-a editie a CROSULUI UNIVERSITATII din Bucuresti va avea loc duminica si se va desfasura in acest an in cadrul evenimentelor dedicate Aniversarii a 150 de ani de existenta a institutiei de invatamant superior.

Startul competitiei va fi dat la ora 10.00 de primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, in prezenta ministrului Tineretului si Sportului, GABRIELA SZABO.

Inscrierile pentru participarea la cros se vor face in ziua evenimentului, in curtea Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, de la ora 7.30.

Traseul crosului este urmatorul: Facultatea de Drept (START) – Piata Operei  – Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcare Cora Lujerului (SOSIRE). Lungimea traseului este de aproximativ 3.800 de metri.

Citeste si: Bucurestenii, aseptati din nou la “Prima Evadare”

Vor exista sapte categorii de premiere: Cursa Copiilor (12-16 ani), Cursa elevilor (17-19 ani), Cursa Seniorilor (19-41 ani), Cursa Veteranilor (peste 42 de ani), Cursa Angajatilor Cora, Cursa Studentilor UB, Cursa Angajatilor UB. Se vor acorda cate trei premii pentru fete si cate trei premii pentru baieti, pentru fiecare categorie de varsta. Premiile vor consta in LCD, laptop-uri, tablete, aparate foto etc. Se vor oferi vouchere in valoare de 100 lei sau burse (pentru studentii UB). Ceremonia de inmanare a premiilor va avea loc la finalul crosului, in parcarea Cora Lujerului.

Citeste si: Bucurestenii sunt asteptati la CROSUL TINERETULUI

Editia a XXII-a a CROSULUI UNIVERSITATII din Bucuresti este o manifestare sportiva de mare anvergura a studentilor si elevilor din toata tara. Fiecare editie a crosului a beneficiat de participarea a peste 3.500 de studenti ai Universitatii din Bucuresti si din alte centre universitare, elevi si veterani. Competitia este organizata de Departamentul de Educatie Fizica si Sport al Universitatii din Bucuresti.

Sursa foto: jurnalul.ro