CRISTIAN DIACONESCU: Cei care contesta candidatura mea nu sunt de acord cu initiativa pentru CONFISCAREA AVERILOR ILICITE

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, CRISTIAN DIACONESCU, candidatul PMP la prezidentiale, afirma ca cei care ii contesta intentia de a candida sunt cei care, de fapt, nu ar fi de acord cu subiectul CONFISCARII AVERILOR ILICITE pe care l-a adus in discutie zilele trecute.

“Am fost intrebat de mai multe ori de ce imi doresc sa candidez. Cred in aceasta tara si candidez pentru ca am incredere in forta Romaniei. Cred ca Romania se poate schimba si cred ca este o tara in care exista multe resurse si se poate face mult mai mult. Zilele trecute a fost pentru prima data cand am spus foarte clar care este intentia mea si este interesant ca imediat dupa ce am atins subiectul confiscarii averilor acumulate illicit, au aparut voci care contesta candidatura mea. Sunt curios daca se contesta candidatura mea sau se contesta, de fapt, initiativa pentru CONFISCAREA AVERILOR ILICITE”, a scris CRISTIAN DIACONESCU pe pagina sa oficiala de Facebook, potrivit Agerpres.

Citeste si: ELENA UDREA: Cei care s-au APRINS cu privire la candidatul PMP ar trebui sa se CALMEZE putin

Tot pe Facebook, Diaconescu a cerut PMP sa ia masuri impotriva membrilor de partid care “se duc la posturi de televiziune si dezinformeaza oamenii in legatura cu increderea mea publica si cu numarul de semnaturi stranse pentru candidatura mea”.

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU cere MASURI impotriva “oamenilor din PMP care au MINTIT la televizor” in legatura SEMNATURILE stranse

Presedintele Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a afirmat la postul Realitatea TV ca exista dificultati in privinta strangerii de semnaturi pentru candidatul anuntat al Miscarii Populare.