Crypto monedele reprezintă evoluția naturală a banilor

Fondatorul Consensys și co-creatorul Ethereum, Joseph Joseph Lubin, și-a exprimat recent gândurile despre “valurile egale de fascinație și scepticism” în ceea ce privește crypto monedele.

Lubin a făcut referire la o serie de antidoturi istorice pentru a afirma că societatea a fost întotdeauna puțin sceptică față de cei care vin cu noi concepte de bani, dar a susținut că: “Crypto monedele este, în multe privințe, o evoluție naturală a sistemelor de reprezentare anterioare, asupra puterii sancționate de stat “.

Un nou sistem de reprezentare pentru viitor

În lucrare, Lubin a remarcat că o mare parte a Europei a acceptat cu greu banii de hârtie (bancnotele) până în anii 1600 și că are nevoie de timp și pentru a accepta transferurile și cablurile de numerar digital. El a caracterizat monedele digitale drept doar “versiunea bancnotelor din secolului al 21-lea” și a subliniat că, caracterul descentralizat și deschis în spatele lor este în contrast cu “sistemele de proprietate administrate de guvern (și vehiculele financiare care au urmat-o). “

Citește și: GOOGLE S-A SUCIT! VA RIDICA, PARȚIAL, INTERDICȚIA REFERITOARE LA PUBLICITATEA PENTRU CRYPTO MONEDE

Joseph Lubin a spus că folosirea crypto monedelor ar putea duce, în cele din urmă, la o mai bună distribuție a bogăției datorită puterii rețelelor descentralizate. De asemenea, el a atins puterea monedei virtuale și a tehnologiei blockchain de a oferi persoanelor strămutate sau refugiaților capacitatea de a menține o identitate, deoarece ar putea utiliza tehnologia pentru a stoca și prezenta documente în alte țări pentru practici legate de mijloacele economice existente, cum ar fi asigurarea unui împrumut.

Potrivit lui Lubin, platformele deschise în rețea vor servi în cele din urmă ca fundație pentru “relațiile colective comune bune”, înlocuind în general un sistem adversar format din corporații și clienți.

Creșterea continuă

Perspectiva ascendentă a lui Lubin pare să repete sentimentele mai optimiste despre creșterea continuă, în ciuda turbulențelor de preț. Vorbind la Bloomberg la jumătatea lunii august, el a menționat că scăderea prețurilor ar părea ca “mici inconstanțe pe o diagramă” din cauza creșterii exponențiale viitoare. Lubin a afirmat că fiecare bulă a dus de fapt la o “creștere extraordinară a activității”.

Lubin a făcut, de asemenea, câteva comentarii ample în timpul unui interviu cu CCN la TechCrunch Break SF. El a vorbit despre activitatea consensului, care include proiecte legate de educație, consultanță, consiliere și eforturi pe piețele de capital.

Lubin a explicat, de asemenea, cum compania a funcționat conform orientărilor date de directorul de finanțe al societății SEC, Bill Hinman, privind întrebarea dacă un anumit proiect token este un jeton de securitate sau un utilitar pentru consumatori.