CS U Craiova – FC Universitatea Craiova, ora 16.00, TVR 1 / Derby-ul “Stiintelor”, precedat de o bataie intre juveti UPDATE

UPDATE: 16.10: Inceputul partidei derby din Banie intarzie. Motivul este legat de contestatia facuta de echipa finantata de Adrian Mititelu la adresa fotbalistilor din lotul rivalei CS U. 

Meciul dintre cele doua echipe ale orasului Craiova a fost precedat de un scandal care a degenerat intr-o bataie. Potrivit site-ului Fanatik, portarul de rezerva al echipei FC Universitatea Craiova (nn gruparea condusa de Adrian Mititelu) Andrei Preda si mijlocasul CS U Craiova (nn echipa sprijinita de primarul Olguta Vasilescu) Mihaita Plesan s-au luat la harta in timpul incalzirii obisnuite dinaintea unei partide.

Conform sursei amintite, Andrei Preda i-a aplicat o corectie fizica zdravana lui Plesan, acesta din urma fiind acuzat de tradare fata de gruparea finantata de Adrian Mititelu. Derby-ul oltenesc din Cetatea Banilor a inceput, sambata, la ora 16.00, si se disputa pe arena “Ion Oblemenco” din Craiova.

Iata echipele de start cu care vor incepe partida tehnicienii Ovidiu Stanga si Nicolo Napoli:

CS U Craiova: Brac – Carja, Ljubinkovici, Izvoranu, I. Stancu – Dragalina, Plesan, Cl. Ganea – Gorovei, Curelea, Bardu

FC Universitatea Craiova: Hotoboc – Mitic, Ciuca, Acka, Busu – Cale, Saceanu, D. Stoica, Marzeanu, Goge – Stoianof

Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare). Asistenti: Mircea Orbulet, Florin Ungureanu (ambii din Bucuresti)

Inaintea acestui meci, CSU ocupa locul 2 in Seria 2 a Ligii 2, cu 24 de puncte, in timp ce FC U este pe 5, cu 18 puncte. Echipa lui Mititelu va disputa meciul in echipament negru, in semn de protest fata de infiintarea echipei rivale.

La acest meci se afla in tribunele arenei „Ion Oblemenco” aproximativ 15.000 de suporteri olteni.  Cele doua echipe au remizat in prima intalnire din acest sezon, 0-0, intr-un meci disputat pe arena de la Turnu Severin.

Sursa foto: editie.ro