CS Universitatea Craiova l-a mazilit pe Corneliu Papură

CS Universitatea Craiova a anunțat, sâmbătă, că a renunțat la antrenorul Corneliu Papură. Anunțul rezilierii contractului a fost făcut de clubul din Bănie pe pagina de Facebook a oltenilor.

CS Universitatea Craiova are o serie de șapte remize consecutive și, după 20 de etape, ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, având cu cinci puncte mai puțin decât liderul FCSB și cu patru puncte mai puțin decât CFR Cluj, echipa de pe locul secund, ambele cu un meci mai puțin disputat.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!”, au anunțat oltenii pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Corneliu Papură era antrenor principal la CS Universitatea Craiova din luna noiembrie a anului trecut, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Sezonul trecut, Cornel Papură a fost de două ori antrenor principal (interimar) la CS Universitatea Craiova şi o dată antrenor secund, în mandatul lui Victor Piţurcă.

Sursa foto: sport