CSA STEAUA a depus DOSARUL pentru INSCRIEREA in LIGA A IV-A

CSA Steaua a depus dosarul de inscriere in Liga a patra Bucuresti incepand cu sezonul urmator si, se pare, a primit deja aprobarea, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Fostul mare jucator al “ros-albastrilor”, Adrian Bumbescu, afirma ca nu este vorba despre nicio fuziune cu alta echipa, asa cum s-a speculat in presa. “Am primit acceptul si vom juca din toamna in Liga 4. Este proiectul nostru, asa cum a fost prezentat, astfel ca nu e vorba de nicio fuzuiune”, a spus Bumbescu pentru DigiSport.

Coordonatorul sectiei de fotbal a CSA Steaua, Marius Lacatus, a preferat sa ramana mai rezervat pana cand va primi confirmarea oficiala. “Zilele viitoare va fi un Comitet Executiv al celor de la AMFB si noi consideram ca dosarul depus ne va permite sa evoluam in Liga 4”, a spus Lacatus.

Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti va decide in urma unei sedinte a Comitetului Executiv daca Steaua va fi inscrisa in Liga 4 sau in Liga 5, ultimul esalon valoric al Capitalei.

De regula, o echipa nou infiintata, sau reinfiintata cum este cazul Stelei, trebuie sa porneasca din ultima liga, insa sunt multe exemple de formatii inscrise in esaloane superioare pentru a completa locurile disponibile.

Un exemplu in acest sens este SSC Farul, echipa inscrisa in vara anului trecut in Liga 4 Constanta desi in acest judet exista si Liga 5, exact cazul Bucurestiului.

Sursa foto: sport