CSA Steaua riscă să retrogradeze! Care este motivul

CSA Steaua a primit încă o veste extrem de proastă înaintea derby-ului cu rivala Dinamo din play-off-ul Ligii a 2-a care va avea loc, luni seară. Roș-albaștrii ocupă locul 2 în clasament dar nu are drept de promovare în primul eșalon la finalul sezonului în curs, scrie ediția on-line a Gazetei Sporturilor.

Conform sursei citate, CSA Steaua riscă retrogradarea din cauza dosarului de licențiere deoarece formația Armatei nu poate evolua în Liga 1 nu doar din cauza formei de organizare, ci și din cauza unor lacune existente în dosarul de licențiere, mai notează GSP.ro.

Dacă aceste probleme nu vor fi remediate rapid, CSA Steaua riscă să nu primească avizul nici pentru Liga 2 și să fie astfel retrogradată. CSA Steaua nu îndeplinește criteriile minime la capitolul personal și administrație, dar și la cel financiar, mai scrie sursa citată.

Data limită până la care aceste lipsuri pot fi remediate este 31 mai. Dacă ”militarii” nu-și rezolvă problemele, riscă să nu primească nici măcar licența pentru Liga 2 și să fie astfel retrogradată.

De dosarul de licențiere s-au ocupat noul manager, Andrei Cian, care conduce și secția de handbal a clubului, dar și Gabriel Boștină, managerul tehnic al lui CSA Steaua. Problemele din dosar se explică prin faptul că juristul Florin Băbău, cel care se ocupa de obicei de dosarul de licențiere, a plecat din club, fiindcă i s-a încheiat detașarea, informează sursa citată.

Sursa foto: digisport