CSA STEAUA SI-A PREZENTAT OFICIAL ANTRENORUL NOII ECHIPE DE FOTBAL

Steaua, echipa ce va reveni in competitii din toamna sub patronajul Clubului Sportiv al Armatei, si-a prezentat miercuri noul antrenor. Ion Ion, fostul jucator al militarilor din anii ’70, este cel care a preluat aceasta functie, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

“Printr-un concurs fericit de imprejurari am ajuns antrenor. Am sperat, cand mi s-a spus ca s-ar putea sa fiu ales. E o bucurie imensa pentru mine. E un proiect extraordinar si ma bucur ca sunt aici de la inceputul acestui proiect. Am mai lucrat la nivelul asta, stiu ce ma asteapta, dar stiu ca vom reusi. Steaua e un brand mare, care atrage jucatori si la nivelul asta. Nu e un drum usor, dar am oameni seriosi in spatele meu. Sper sa reusim impreuna”, a declarat Ion Ion, citat de DigiSport.

In momentul de fata, CSA Steaua nu are niciun jucator, insa Marius Lacatus, directorul tehnic al sectiei de fotbal, a anuntat ca spera ca in vara sa aiba un lot conturat. “La sfarsitul lunii iunie ne dorim sa avem la dispozitie, pe hartie, cel putin 50-60 de jucatori, pentru ca pana la jumatatea lunii iulie sa putem incepe pregatirile cu 25 de jucatori”, a spus si Lacatus.

CSA Steaua va fi inscrisa in Liga 4 sau in Liga 5 Bucuresti, in functie de o decizie ce va fi luata de forul fotbalistic al Capitalei.

Sursa foto: captura sportro