CSA vrea 10 la suta din VENITURILE STELEI in fiecare an pentru folosirea MARCII

Juristul CSA, Florin Talpan, a declarat ca Armata isi doreste 10 la suta din veniturile pe care echipa Steaua le incaseaza anual pentru a-i permite lui GIGI BECALI sa foloseasca marca, dupa ce a pierdut-o la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

“Am propus un contract de inchiriere de marca pana la stabilirea unui pret de catre un evaluator. Era vorba despre un pret provizoriu. Ei nu au fost interesati de acest demers si s-a ajuns in situatia de fata. Conducerea CSA a solicitat 10 la suta din veniturile totale ale Stelei, inclusiv din vanzarea jucatorilor. Valoarea unui jucator este data si de brand”, a spus Florin Talpan, citat de romaniatv.net.

Citeste si: MOTIVAREA in dosarul MARCA STEAUA, transmisa de ICCJ. POZITIA echipei

Presedintele de imagine al Stelei, HELMUTH DUCKADAM, spune ca GIGI BECALI nu va accepta niciodata sa cedeze atatia bani in fiecare an, dupa ce a investit mai multe milioane pentru a trece echipa pe profit in ultimii sapte ani.

Citeste si: PELUZA NORD STEAUA a anuntat ca nu va fi prezenta la meciurile echipei FCSB

“Pana in 2017 doresc sa ia si palmaresul si sa isi faca echipa, ma mir ca se accepta din partea ministrului si a guvernului sa se continue aceasta mizerie. Juristul spune ca nu sunt interesati sa negocieze pentru palmares si sigla, ei vor 10 la suta, pai cine e fraierul ala sa le dea? De ce nu au vrut 10 la suta acum sapte ani, cand Steaua era pe minus. E ridicol cum pun problema. Chiar daca ramanem fara sigla sau palmares, echipa merge inainte. Ministerul santajeaza clubul in acest moment, ei vor sa ciuguleasca in fiecare an nu sa evalueze si sa vanda brandul”, a spus Helmuth Duckadam, potrivit sport.ro.

Sursa foto: adevarul.ro