CSM a aprobat cererea de PENSIONARE a judecatorului spagar STAN MUSTATA

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a admis cererea de PENSIONARE anticipata inaintata de judecatorul spagar al lui DAN VOICULESCU, STAN MUSTATA, la scurt timp dupa ce magistratii CSM il suspendasera din functie.

Conform unor surse, STAN MUSTATA ar urma sa aiba o pensie lunara de 10.000 de lei. Judecatorul spagar STAN MUSTATA se afla in AREST dupa ce toate solicitarile sale de ELIBERARE i-au fost respinse de fostii sai colegi de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

Citeste si: Stan Mustata a cerut CSM sa-i admita pensionarea

STAN MUSTATA se afla  in stare de arest preventiv fiind acuzat de sase infractiuni deluare de MITA. Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), magistratul STAN MUSTATA este pus sub observatie inca din anul 2005.

Potrivit anchetatorilor, in 2013, STAN MUSTATA, Ion Boraciu si Florian Alexandru au constituit un grup infractional organizat, gruparea fiind sprijinita de grefiera MARIANA CUREA, in scopul savarsirii unor infractiuni de CORUPTIE JUDICIARA, urmarind obtinerea de beneficii materiale.

Citeste si: STAN MUSTATA va fi judecat in stare de AREST. Magistratii i-au respins cererea de eliberare. UPDATE 

In data de 30 aprilie, judecatorul STAN MUSTATA si grefiera MARIANA CUREA, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost arestati pentru 30 de zile in dosarul de MITA in schimbul unor solutii favorabile in dosare, potrivit unei decizii luate de aceasta instanta la propunerea procurorilor DNA.

SURSA FOTO: jurnalul.ro