CSM a RESPINS cererea CAMELIEI BOGDAN de de aparare a REPUTATIEI PROFESIONALE

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a respins, joi, cererea de aparare a reputatiei profesionale depusa de CAMELIA BOGDAN dupa ce judecatoarea ce a dat sentinta in dosarul PRIVATIZARII FRAUDULOASE a ICA in care DAN VOICULESCU a fost condamnat la zece ani cu executare, reclamase ca a fost supusa “unui linsaj mediatic de catre Antena 3. CSM i-a respins cererea cu scorul de 13 – 4.

Anuntul a fost facut de presedintele CSM, judecatorul Mircea Aron, dupa finalizarea deliberarii, informeaza Agerpres. Pe ordinea de zi a sedintei Plenului CSM de joi s-a aflat o cerere de aparare a reputatiei profesionale si a sistemului judiciar in ansamblul sau formulata de judecatoare.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU NU MAI VREA SA FIE ELIBERAT DIN INCHISOARE

CAMELIA BOGDAN, cea care a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul ICA, a depus la CSM o cerere de aparare a reputatiei profesionale, sustinand ca a fost supusa unui adevarat “linsaj mediatic” de catre postul Antena 3 si portalul Lumea Justitiei.

Judecatoarea CAMELIA BOGDAN le ceruse joi dimineata mai multor membri ai CSM sa se abtina la judecarea cererii sale de aparare a reputatiei profesionale, pe motiv ca acestia s-ar afla in incompatibilitate si nu ar putea fi obiectivii

CAMELIA BOGDAN i-a nominalizat pe Marius Tudose, Alexandru Serban, Adrian Bordea, Norel Popescu si Corina Dumitrescu, dar si pe judecatoarea Monalisa Neagoe, care anuntase deja ca se abtine de la judecarea cauzei.

Sursa foto: realitatea