CSM, aviz favorabil pentru ARESTAREA unui prim-procuror

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a incuviintat retinerea, ARESTAREA si perchezitia la domiciliu si la locul de munca a MAGISTRATULUI Carmen Sarboiu, PRIM-PROCUROR al Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova.

“Hotararea Sectiei pentru procurori a CSM din 8 octombrie a fost luata in baza art. 42 alin. 2 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata si art. 95 alin.1 din Legea nr. 303/ 2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare”, informeaza un comunicat al CSM.

Citeste si: PERCHEZITII LA PARCHETUL ORSOVA. PRIM-PROCURORUL CARMEN SARBOIU RIDICAT DE PROCURORII DNA

Solicitarea a fost prezentata Sectiei pentru procurori a Consiliului de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie — Directia Nationala Anticoruptie — Sectia de Combatere a Coruptiei.

DNA a anuntat marti ca procurori anticoruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de CORUPTIE, desfasurandu-se opt perchezitii domiciliare in Drobeta Turnu-Severin si Orsova.

DNA, PERCHEZITII INTR-UN DOSAR DE RETROCEDARI ILEGALE. UN DEPUTAT PSD PRINTRE SUSPECTI