CSM BUCURESTI A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR DUPA O FINALA DRAMATICA DECISA LA LOVITURI DE DEPARTAJARE! GULLDEN, golghetera competitiei!

 CSM BUCURESTI A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR DUPA O FINALA DRAMATICA DECISA LA LOVITURI DE DEPARTAJARE! CSM BUCURESTI – GYOR 29 – 26 (22-22, 25-25, 4-1) dld! CSM BUCURESTI castiga PRIMA FINALA din istorie decisa la loviturile de departajare!

In finala de la Budapesta, CSM BUCURESTI si GYOR au mers cap la cap pe intreaga durata a partidei. La pauza conduceau fetele de la CSM BUCURESTI cu 13-12, iar la celor 60 de minute regulamentare de timp efectiv scorul de pe tabela indica egalitate, 22-22. Acelasi lucru s-a intamplat si la finele celor doua reprize de prelungiri, scorul final indicand 25-25. Au urmat loviturile de departajare de la 7 metri in urma carora CSM A DEVENITI NOUA REGINA A EUROPEI!

Marcatoarele noastre au fost: GULLDEN 15, TORSTENSSON 3, MANEA 3, MARTIN 3, RODRIGUES 1, VARZARU 1.

Atmosfera din sala “Papp Laszlo Arena” din Budapesta a fost una senzationala, cei 600 de suporteri romani facand fata cu brio celor 12.000 de suporteri ai unguroaicelor. O veritabila  si zgomotoasa “pata galbena” intr-o “mare verde”. Jucatoarea suedeza ISABELLE GULLDEN de la CSM BUCURESTI a castigat titlul de gogheter al acestei editii a LIGII CAMPIONILOR cu 108 goluri marcate!

Croata JELENA GRUBISIC a fost declarata de Federatia Europeana de Handbal cea mai valoroasa jucatoare a Final Four-ului Ligii Campionilor. JELENA GRUBISIC a fost eroina echipei CSM BUCURESTI in semifinala cu Vardar Skopje, precum si in finala cu Gyor. Poreclita de directorul general al CSM BUCURESTI ”Duckadam din handbal”, croata de 29 de ani si-a primit trofeul pentru MVP-ul turneului inainte de festivitatea de premiere a echipei bucurestene.

CSM BUCURESTI s-a calificat sambata in marea finala a LIGII CAMPIONILOR, dupa un succes urias cu Vardar Skopje din Macedonia, scor 27-21. Jucatoarele de la Gyor au trecut in a doua semifinala de Buducnost, cu Cristina Neagu in frunte, scor 21-20.

CITESTE SI:  CSM BUCURESTI S-A CALIFICAT IN FINALA LIGII CAMPIONILOR DUPA O VICTORIE SPLENDIDA!

CSM BUCURESTI a adus in Romania trofeul LIGII CAMPIONILOR dupa 52 de ani de asteptare! Ultima formatie care cucerea acest trofeu este Rapid, in 1964 (scor 14-13 cu Helsingor IF, Danemarca).

Campioana Romaniei, CSM BUCURESTI, a bifat finala LIGII CAMPIONILOR la chiar prima sa participare in aceasta competitie, cea mai importanta din handbalul european.

In finala mica a FINAL FOUR-ului LIGII CAMPIONILOR de la BUDAPESTA, VARDAR SKOPJE s-a impus cu 30-28 in fata gruparii BUDUCNOST PODGORICA.

Sursa foto: prosport