CSM BUCURESTI A DAT LOVITURA: A TRANSFERAT una dintre cele mai bune HANDBALISTE din LUME

Cea mai buna handbalista a tarii noastre, CRISTINA NEAGU, revine in Romania si va evolua la CSM BUCURESTI, echipa Primariei Capitalei. CRISTINA NEAGU, in varsta de 28 de ani, revine astfel in tara natala, dupa ce incepand cu 2013 a evoluat in Muntenegru, la Buducnost Podgorica.

CRISTINA NEAGU a afirmat ca principalul obiectiv dupa revenirea in Romania este castigarea Ligii Campionilor cu CSM BUCURESTI. “Sunt bucuroasa ca ma intorc acasa, este prima oara cand am sansa sa joc la cel mai inalt nivel in orasul meu natal. Unul dintre visele mele e sa castig Liga Campionilor cu o echipa romaneasca si cred cu tarie ca am aceasta sansa cu CSM Bucuresti”, a spus CRISTINA NEAGU, intr-un comunicat de presa.

Contractul CRISTINEI NEAGU se intinde pe doua sezoane si va intra in vigoare din vara acestui an. CSM Bucuresti este un club sustinut din bani publici de Primaria Capitalei si are un buget anual de 10 milioane de euro.

In cariera, CRISTINA NEAGU a mai evoluat pentru Rulmentul Brasov (2006-2009), Oltchim Ramnicu Valcea (2009-2013) si Buducnost Podgorica (2013-2017). CRISTINA NEAGU a castigat Liga Campionilor in 2015 si a disputat alte doua finale, in 2010 si 2014.

Sursa foto: sport