CSM BUCURESTI are un nou ANTRENOR PRINCIPAL in persoana lui JAKOB VESTERGAARD

CSM BUCURESTI are un nou antrenor, danezul JAKOB VESTERGAARD anuntand luni ca a semnat un contract pe doi ani cu echipa campioana a Romaniei si a Europei.

JAKOB VESTERGAARD, in varsta de 41 de ani, se declara incantat de posibilitatea de a antrena echipa din Capitala si anunta ca planuieste sa continue seria excelenta a CSM-ului. “Imi face placere sa anunt ca am semnat un contract pe doi ani cu CSM BUCURESTI. Am semnat cu CSM pentru ca am incredere in acest proiect. Este o provocare pentru mine sa antrenez campioana Europei. Imi va face placere sa lucrez cu jucatoare de top si sunt sigur ca impreuna vom face treaba buna”, a spus JAKOB VESTERGAARD.

CITESTE SI: CSM BUCURESTI A RAMAS FARA ANTRENOR! KIM RASMUSSEN PLEACA DE LA ECHIPA

CSM BUCURESTI a inceput cautarea unui nou tehnician dupa ce omul care a adus Liga Campionilor in Capitala, Kim Rasmussen, a ales sa paraseasca echipa la finalul sezonului. Alesul a fost danezul JAKOB VESTERGAARD, o cunostinta mai veche a bucurestenilor. JAKOB VESTERGAARD a lucrat la CSM BUCURESTI in urma cu doi ani, insa din postura de director tehnic al clubului.

JAKOB VESTERGAARD a antrenat si pe OLTCHIM RAMNICU VALCEA in sezonul 2012-2013.

Sursa foto: sport