CSM BUCURESTI este noua CAMPIOANA NATIONALA la HANDBAL FEMININ

CSM BUCURESTI a castigat in premiera titlul de CAMPIOANA NATIONALA la HANDBAL FEMININ, marti seara, dupa ce a invins-o pe HCM Baia Mare, detinatoarea titlului, cu scorul de 20-17 (11-6), in Sala Sporturilor ”Lascar Pana” din Baia Mare, in al doilea meci al finalei Ligii Nationale.

CSM BUCURESTI castigase cu 23-22 primul meci al finalei, programata dupa regula cel mai bun din trei partide.

Echipa antrenata de daneza Mette Klit a inceput mai bine meciul si a condus cu 2-0 (min. 3), 3-1 (6), 5-3 (12) si 6-4 (13), dar HCM a revenit si a restabilit egalitatea, 6-6 (18), potrivit Agerpres. HCM a trecut apoi prin momente mai putin favorabile, nereusind sa marcheze timp de 14 minute la rand (doua din repriza secunda), nici de la 7 metri, iar CSM, cu o aparare excelenta, a punctat de cinci ori la rand si s-a desprins la 11-6 la pauza.

Citeste si: HCM BAIA MARE a castigat CUPA ROMANIEI la HANDBAL FEMININ

Formatia antrenata de slovenul Tone Tiselj a mai redus din diferenta, a ajuns la doar doua goluri, 12-14 (42), insa apoi CSMB s-a desprins la cinci goluri, 13-18 (45). HCM Baia Mare a facut eforturi in ultimul sfert de ora, in care echipa din Capitala a marcat de doar doua ori, insa apararea lui CSM a reusit sa castige meciul cu 20-17.

Pentru CSM BUCURESTI au marcat Linnea Torstenson — 7 goluri, Carmen Martin — 4, Paula Rodrigues — 3, Oana Manea — 2, Deonise Fachinello — 2, Iulia Curea — 1, Cristina Varzaru — 1.

Citeste si: HANDBAL MASCULIN: HCM MINAUR BAIA MARE, VICTORIOASA in primul meci al finalei LIGII NATIONALE

Pentru HCM Baia Mare au inscris Lois Abbingh — 4 goluri, Eliza Buceschi — 4, Ada Nechita — 2, Ksenia Makeeva — 2, Melinda Geiger — 1, Luciana Marin — 1, Valentina Ardean-Elisei — 1, Camilla Herrem — 1, Elena Gjorgjevska — 1.

Sursa foto: digisport.ro