CSM BUCURESTI s-a calificat in FINAL FOUR- ul LIGII CAMPIONILOR

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Europei, s-a calificat, sambata, pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Dupa ce castigase mansa tur la o diferenta de cinci goluri (30-25), CSM s-a impus si in deplasare, 27-26, contra FERENCVAROS Budapesta.

Dupa victoria de la Bucuresti, cu 30-25, campioana Romaniei s-a impus si in returul de la Budapesta, cu Ferencvaros, scor 27-26. In fata a aproape 7 mii de suporteri unguri galagiosi, fetele pregatite de Per Johansson au fost stapane pe situatie si au obtinut o calificare fara niciun fel de emotie.

La pauza, unguroaicele au intrat cu un avans de un gol, scor 15-14, insa in partea secunda Isabelle Gullden si compania si-au surclasat adversarele, iar scorul a fost strans doar pentru ca fetele noastre s-au relaxat pe final.

Marcatoare CSM BucurestiMartin 5 goluri, Manea 4, Niombla 4, Bazaliu 3, Gullden 3, Torstensson 3, Mehmedovic 2, Curea 1, Saurina 1, Bradeanu 1, in timp ce pentru FTC s-au remarcat Jovanovic 6 goluri si Schatzl 5.

Astfel, pentru al doilea an consecutiv, CSM Bucuresti merge in ceea ce reprezinta finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Anul trecut, formatia sponsorizata de Primaria Capitalei s-a impus, dupa o finala cu Gyor. Final Four va avea loc in perioada 6-7 mai, la Budapesta. Se vor juca mai intai semifinalele, pe 6 mai, apoi cele doua finale (mare si mica) pe 7 mai.

Sursa foto: digisport