CSM BUCURESTI S-A CALIFICAT IN FINALA LIGII CAMPIONILOR dupa o VICTORIE SPLENDIDA!

CSM BUCURESTI s-a calificat, sambata dupa amiaza, in finala LIGII CAMPIONILOR dupa victoria senzationala obtinuta in fata echipei VARDAR SKOPJE, a doua cea mai bogata grupare din handbalul feminin la ora actuala. CSM BUCURESTI a jucat perfect pe parchetul salii “Papp Laszlo Arena” din Budapesta  reusind sa-si umileasca partenera de intrecere din semifinala LIGII CAMPIONILOR cu scorul de 27-21 (14-9) .

UPDATEA fost un meci destul de frumos, ne bucurăm că am ieșit învingătoare de pe teren. Cred că ele au intrat cu gândul că noi suntem pierzătoare încă de la început. Apărarea a fost punctul nostru forte și în principal portarul. Gruba a făcut un meci senzațional. Am blocat toate punctele lor forte și asta a făcut diferența. La pauză, am vorbit în vestiar că meciul nu s-a terminat și că trebuie să fim concentrate. Fetele au fost extrem de motivate și în repriza secundă. Înainte de start am crezut că o să fie un meci destul de greu, dar echipa noastră a fost mult mai bună în această seară” a declarat pivotul OANA MANEA   pentru postul de televiziune Digi Sport.

STIRE INITIALA

Portarita GRUBISIC a reusit o partida de exceptie, goalkeeper-ul de la CSM BUCURESTI fiind un veritabil cerber al buturilor in partida din aceasta seara. Toate jucatoarele CSM – ului au jucat incredibil in semifinala LIGII CAMPIONILOR, cu un plus pentru experimentata MICA BRADEANU ( 37 de ani) care a fost principalul pericol pentru poarta macedonencelor si a reusit inclusiv doua goluri din jumatatea proprie de teren. Nu trebuie uitate nici OANA MANEA, RODRIGUES, GULLDEN, JORGENSEN sau veterana CRISTINA VARZARU!

VARDARA SKOPJE, campioana Macedoniei, s-a aflat pentru al treilea an la rand in Final Four-ul LIGII CAMPIONILOR. La precedentele aparitii au terminat mereu pe locul 3. In schimb, CSM Bucuresti se afla la prima prezenta in LIGA CAMPIONILOR ajungand pana in finala, in ultimul act de maine jucatoarele noastre urmand sa intalneasca formatia maghiara GYOR care a invins, la randul ei, pe muntenegrencele la BUDUCNOST PODGORICA, la care evolueaza si romanca CRISTINA NEAGU,  cu 21-20.

Sursa foto: fanatik