CSM BUCURESTI s-a CALIFICAT in SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR la handbal feminin

CSM BUCURESTI s-a CALIFICAT, sambata dupa amiaza, in SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR la handbal feminin. Fetele noastre au reusit o noua VICTORIE SUPERBA, in deplasare, in fata rusoaicelor de la ROSTOV DON dupa ce, in urma cu o saptamana, se impusesera si pe teren propriu.

CSM BUCURESTI a castigat meciul din Rusia cu scorul de  29-28 (16-11). ROSTOV DON a pierdut doar doua meciuri in aceasta editia a LIGII CAMPIONILOR, ambele in fata celor de la CSM BUCURESTI. Trebuie subliniat ca aceasta este prima participare din istoria clubului CSM BUCURESTI in LIGA CAMPIONILOR.

CSM BUCURESTI a dominat meciul de la un capat la celalalt, fiind tot timpul in avantaj, avand in Gullden o jucatoare ce a demonstrat ca a meritat titlul de cea mai buna sportiva de la ultimul Campionat European. De asemenea, Rodrigues a avut o parte secunda fenomenala.

FINAL- FOUR-ul LIGII CAMPIONILOR va avea loc la Budapesta, pe 7 si 8 mai. Semifinalele vor avea loc pe 7 mai, iar meciul pentru locul 3 si finala pe 8 mai. Tragerea la sorti va avea loc pe 15 aprilie, atunci cand fetele de la CSM BUCURESTI isi vor afla adversarele.

ROMANIA nu a mai avut o echipa in semifinalele LIGII CAMPIONILOR din anul 2013, de cand OLTCHIM RAMNICU VALCEA reprezenta o forta in Europa. De la schimbarea formatului LIGII CAMPIONILOR si infiintarea FINAL FOUR n-am avut niicio reprezentanta in aceasta faza a competitiei.

In partida tur a SFERTURILOR DE FINALA ale LIGII CAMPIONILOR, CSM BUCURESTI s-a impus in fata celor de la ROSTOV DON cu 26-25.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: gsp